en kort historie om ti populære puslespillmerker

1. Ravensburger: Ravensburger ble grunnlagt i 1883 i Tyskland, og er kjent for sine puslespill av høy kvalitet og innovative design. De har et bredt spekter av puslespill for alle aldre og er anerkjent for sine presisjonskutte brikker.

2. Buffalo Games: Buffalo Games ble etablert i 1986 i USA, og fokuserer på å lage puslespill med levende og engasjerende kunstverk. De tilbyr en rekke forskjellige typer puslespill, inkludert stikksager med spesialeffekter og 3D-puslespill.

3. Springbok: Springbok Puzzles ble grunnlagt i 1963 i USA. De er kjent for sine unike puslespillformer og høykvalitets håndverk. Springbok-oppgaver har ofte nostalgiske og vintage-temaer.

4. White Mountain Puzzles: White Mountain Puzzles ble grunnlagt i 1978 i USA, og spesialiserer seg på å lage puslespill med nostalgiske og americana-temaer. De er kjent for sitt store antall brikker og høykvalitetsbilder.

5. Eurographics: Eurographics er et kanadisk puslespillmerke som ble etablert i 1987. De tilbyr et bredt spekter av gåter, inkludert kunstreproduksjoner, pedagogiske gåter og spesialoppgaver som 3D og glød i mørket.

6. Clementoni: Clementoni ble grunnlagt i 1963 i Italia, og er en av Europas ledende puslespillprodusenter. De er kjent for sin oppmerksomhet på detaljer og bruk av materialer av høy kvalitet. Clementoni tilbyr et mangfoldig utvalg av puslespilltemaer og vanskelighetsgrader.

7. Gibson: Gibsons puslespill har blitt produsert i Storbritannia siden 1919. De er kjent for sine tradisjonelle og nostalgiske puslespilldesign, ofte med scener fra britisk landsbygd og landemerker.

8. SunsOut: SunsOut er et amerikansk puslespillmerke som ble etablert i 1994. De spesialiserer seg på miljøvennlige puslespill laget av resirkulerte materialer. SunsOut-oppgaver inneholder ofte levende og fargerike kunstverk.

9. MasterPieces: Grunnlagt i 1995 i USA, er MasterPieces kjent for sitt brede utvalg av puslespill, inkludert panoramagåter, formede puslespill og gåter med skjulte bilder. De samarbeider med ulike artister og merker for å skape unike design.

10. Cobble Hill: Cobble Hill Puzzle Company ble etablert i 2005 i Canada. De fokuserer på å lage puslespill med bilder av høy kvalitet og tykke, slitesterke brikker. Cobble Hill-oppgavene inneholder ofte naturskjønne landskap og dyrelivstemaer.

Vær oppmerksom på at den oppgitte informasjonen er en kort oversikt, og hvert merke har sin egen rike historie og unike bidrag til puslespillverdenen.

KAAYEE er din pålitelige kilde for førsteklasses trepuslespill og miljøvennlige treprodukter. Mer enn 200 unike design, gratis frakt & problemfri retur.

 

Sjekk våre siste produkter!

Tilbud!
New
$19.99$39.99
Tilbud!
New
$19.99$39.99
Tilbud!
New
$19.99$39.99
Tilbud!
New
$19.99$39.99
Tilbud!
Tilbud!

Naturlige sceneoppgaver

Tre puslespill – sopphus

$19.99$39.99
Tilbud!

Naturlige sceneoppgaver

Tre puslespill – 3D Cave Sky

$19.99$39.99
Tilbud!